Konkurslager Grafford Skor AB Konkurslager Grafford Skor AB

Konkurslager Grafford Skor AB

Finns ej i lagret

Konkursboet önskar eventuella bud på kvarvarande lager senast kl. 18:00 den 24 maj 2021 genom e-post till felix.rudberg@wistrand.se. 

Varorna säljs i befintligt skick och konkursboet friskriver sig från ansvar för eventuella fel och brister. Konkursboet tillämpar fri prövningsrätt. I första hand är pris avgörande men för konkursboet är det även fördelaktigt att kunna avyttra så stor del av lagret som möjligt till en och samma köpare.
 

Information om lagervarorna

Skomodellerna är av märket Crockett & Jones, bortsett från ett mindre antal skor från John Bommel och fyra par golfskor från Joseph Cheaney.

Skovårdsprodukterna är av märket Saphir.

Smycken och attiraljer är från Codis Maya.

Slipsarna är från Sevenfold.

Strumporna är från Pantarella.

Avseende butiksinventarier pågår auktion hos PS Auctions fram till och med den 19 maj 2021. Om ni är intresserade av att lägga bud på butiksinventarierna är ni välkomna att göra det via länken till auktionssidan nedan

https://psauction.se/auction/27684/grafford-skor-ab-i-konkurs


Felix Rudberg
Biträdande jurist / Associate
Wistrand Advokatbyrå
D: +46 8 50 72 00 59
M: +46 709 50 72 59
E:
Felix.Rudberg@wistrand.se

allakonkurser.se reserverar sig för eventuella ändringar, brister eller andra felaktigheter i annonser och bifogade underlag.Kontakta alltid konkursförvaltaren eller annan företrädare för den egendom som bjuds ut till försäljning innan ev. anbud lämnas.

 Våra tjänster

Om Alla Konkurser

Hjälp

Kundtjänst